Kas

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Kurtuluş'un Kadınları" adı film gösterimine katıldık.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Okulumuz Çocuk Gelişimi  ve Eğitimi Alanı Lösemi Farkindalik etkinliği..

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Panoyu hazırlayan öğretmenlerimiz Narin Ulu ve Gülay Dönmez’e teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde okul öğrenci ve öğretmenlerimizin kurduğu 100. Yıl Cumhuriyet Kütüphanesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, Şube Müdürleri Adem Keskin, Aydın Narin, Mehmet Ali Dursun'un katılımıyla hizmete açılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır olması için çabalarımızla hazırladığımız 6x2 mt afişimizi okulumuza astık. Desteklerinden dolayı okul idaresine, Gonca Uçak, Hacer Tunç öğretmenlerimize, Çocuk Gelişimi ve Moda Tasarım alanı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca çok emek veren öğrencilerimiz Emine Ünlü ve Yasemin Yorulmaz ı kutlarız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübünün Cumhuriyetimizim 100. yılına ithafen hizmete girecek olan kütüphane açılışına Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, Şube Müdürleri Adem Keskin, Mehmet Ali Dursun, Aydın Narin'e  davetiyelerini Külüp Başkanı Aylin Atış ve Başkan Yardımcısı Emre Enes Ağaç tarafından Okul Müdürü Nail Altınok , Kulüp Danışman Öğretmeni Bilal Akbaba nezaretinde verdiler.

Ekm

Ögrencilerimizin yaratıcılığını, kendini özgün ve özgür ifade etme becerisini desteklemek amacı ile;

Çocuk gelişimi ve Eğitimi Bölümü 11 . Sınıf öğrecilerimizle  Çocuk Edebiyatı ve Masal Anlatıcılığı dersi kapsamında tiyatro oyuncusu ve drama lideri  Gözde AKIN tarafından  "Oyunbazın yolculuğu" adlı atölye çalışması gerçekleştirildi.

Konu Soru Dağılım Tabloları 2023-24