Nis

Okulumuz Görsel Sanatlar kulübü tarafından 2 nisan dünya otizm farkındalık günü etkinliği düzenlendi.

Nis

Şbt

Okulumuz Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı tarafından organize edilen çocukta İlk yardım dersi kapsamında ilk yardım eğitmeni Ahmet KÜÇÜK tarafından alan öğrencilerimize okul toplantı salonumuzda ilk yardım semineri verildi.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı tarafından Çocuk Edebiyatı ve Masal Anlatımı dersi kapsamında Misi Köyü Edebiyat Müzesi ziyareti ve mistik bir ortamda masal dinletisi etkinliği düzenlendi.

Okulumuz Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı tarafından öğrencilerimizle, çocuk edebiyatı ve masal anlatıcılığı dersi kapsamında, Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosunda "Küçük Prenses" adlı oyun izlendi.

Şbt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı tarafından 02-08 Kasım "Lösemili Çocuklar Haftası "nedeni ile okulumuzda farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Lösemi ile ilgili bilgilendirme panosu hazırlandı. Alan öğrencimizin tasarladığı bilgilendirme rozetleri "iyilik dağıtıyoruz "sloganı ile okulumuz idaresinin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yakalarına takıldı. Okul içi bilgilendirme turu atılarak günün anlam ve önemini bir kez daha vurgulandı.

Şbt

Mudanya Dörtçelik MTAL Moda Tasarım alanı ekibi Viyana'daki staj eğitimi kapsamındaki çalışmalarına devam ediyor.

Şbt

Mudanya Dörtçelik MTAL ailesi olarak 5 şubat 2023'te Viiyana'ya gönderdiğimiz Moda Tasarım alanı ekibi Viyana'da staj çalışmasına  planlama ve uygulama ile başladı.

Ock

Mudanya Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Eğitim Merkezine kayıtlı Uzay Pastanesinde çalışan  Lise Diploması Telafi Programı öğrencilerimiz ara karneleri ve başarı belgeleri Okul Müdürü Nail ALTINOK ve Öğretmen Ahmet Barış ÜNER tarafından işyerlerine ziyaret ederek vermişlerdir.