Ock

Okul Müdürümüzün başkanlığını yaptığı Aralık ayı Öğrenci Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda; ekip olarak şu ana kadar neler gerçekleştirdiğimizi ve hedeflerimizin yanı sıra sınıfların ihtiyaçları ve başarıyı geliştirmek için neler yapılabileceği konuları konuşuldu.

Ock

Mevsim kış fakat okulumuzda çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kaldırım taşlarını boyayarak yeni ve şık bir görünüme kazanmalarını sağladık.

Ock

MEKÜDER Mudanya Eğitim Derneği üyeleri okulumuzu ziyaret ettiler. Eğitim çalışmalarımızın paylaşımı ve çeşitli projelerin konuşulduğu toplantı için MEKÜDER´e teşekkür ederiz

Ock

Yılbaşını karla karşıladık ve bu sayede öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Ock

Okulumuz Hentbol Takımı İlimizde düzenlenen turnuvada il ikincisi olmuştur. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını önce okulumuzda ardından ilçemizde törenlerle kutladık.

Ock

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla Kızılay´ın ´1 Kan 3 Can ´ kan bağışı toplama kampanyasına Dörtçelik METEM ailesi olarak bizde dahil olduk.

Bu çok önemli sosyal sorumluluk projesine katılan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzda Aşure Günü; Okul Aile Birliği, okul idaresi ve öğretmenlerinin katkılarıyla tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.